Succesvolle slotavond Mont Ventoux on Wheels

Oldebroek – Vrijdagavond 27 oktober was de slotavond van Mont Ventoux on Wheels in Kulturhus De Talter in Oldebroek.

Tijdens deze avond werd duidelijk wat MVOW voor iedereen betekend heeft. Na maanden van hard werken en trainen is niet alleen de top van de Mont Ventoux bereikt maar zijn er ook veel nieuwe vriendschappen en herinneringen ontstaan. Tijdens het gehele proces en de tocht werd al snel duidelijk dat iedereen gelijk is. Even niet die stempel, niet anders zijn dan anderen.

Dat er een hoop nieuwe vriendschappen zijn ontstaan blijkt wel uit het feit dat een groot gedeelte van de groep nog regelmatig samenkomt om te wandelen.

Nadat iedereen een plaats in de zaal had gevonden heeft de projectleider van MVOW de avond geopend. Vervolgens kwamen er diverse gasten aan het woord zoals wethouder Krooneman van de Gemeente Elburg en wethouder Vos uit de Gemeente Oldebroek om de groep toe te spreken. Ook zij benadrukten hoe belangrijk het is om naar elkaar te kijken en dat je samen heel ver kan komen.

Uiteindelijk werd er bekend gemaakt waarnaar iedereen nieuwsgierig was. Hoeveel geld is er opgehaald voor het Duchenne Parent Project? Nadat Wiljan de zogenoemde klap op de knop gaf begon de teller te lopen… Uiteindelijk stopte de teller bij het magische bedrag van €21.201,96. En dit bedrag loopt vandaag de dag nog steeds op!

Na afloop was er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje en kon iedereen weer gezellig bijpraten. Met een grote glimlach op het gezicht ging een ieder dan ook weer huiswaarts!