Startbijeenkomst MVOW 2017

Op donderdagavond 13 april j.l. heeft de startbijeenkomst van ‘Mont Ventoux on Wheels 2017’ (MVOW) plaatsgevonden. Een succesvolle avond met ruim 100 aanwezigen. De avond werd gevuld met de nodige informatie en verhalen van ‘ervaringsdeskundigen’.

In de aanloop naar de startbijeenkomst bleek al dat er veel interesse is voor de 3e editie van MVOW, maar dat de zaal gevuld was met meer dan 100 mensen overtrof alle verwachtingen. De mix van deelnemers, vrijwilligers en professionals, evenals betrokken ouders en geïnteresseerden kregen naast de nodige informatie ook prachtige verhalen te horen van deelnemers uit 2015.

Deze ervaringsdeskundigen vertelden de zaal wat MVOW voor hen heeft betekent en hoe het levens heeft veranderd: “MVOW heeft ervoor gezorgd dat ik nu aan het werk wil als jongerenwerker” aldus Jesse (Stagiair Jongerenwerk Stichting WIEL). Oud-deelnemer Timo gaf aan dat hij nu veel meer durf heeft en vaker grenzen weet aan te geven, iets dat voorafgaand aan MVOW 2015 moeilijk was voor hem. “Aan MVOW heb ik grote vriendschappen overgehouden, waar ik erg blij en dankbaar voor ben” vertelt een trotse Timo. In een sprankelend en grappig interview vertelt Priscilla dat MVOW ook heel erg leuk is “… vooral het plagen van trainer Lucas kon ons vaak aan het lachen maken, maar hij kon ook wel streng zijn hoor!” Naast deze mooie verhalen viel vooral op dat alle vertellers nog steeds met veel passie terugdenken aan de ervaring.

Via de knop hiernaast kunt u de sheets van de presentatie nogmaals bekijken.