Angela en Tim te gast bij RTV Nunspeet

Zaterdag 12 augustus zijn Angela en Tim naar Radio Nunspeet geweest om daar te praten over Mont Ventoux on Wheels. Ze waren te gast in het programma ‘Muesli’. In de eerste 25 minuten van het programma zijn Angela en Tim te horen.

Projectleider Tim vertelt op Radio Nunspeet: ”We gaan voor de derde keer de berg op, in 2013 en 2015 zijn we ook al eens geweest. Dit jaar gaan we op 13 september naar Frankrijk en op 17 september komen we weer terug naar Nederland. Ergens daartussen gaan we omhoog, dat ligt aan het weer. In Frankrijk staan we dit jaar weer op een camping met verschillende stacaravans, dat is altijd heel gezellig.”

Angela gaat samen met het gezin de berg op: ‘’We gaan dus eigenlijk met z’n vijven. Mijn broertje heeft de ziekte van Duchenne en dat maakt het voor ons een extra bijzondere ervaring. Toen hij vijf jaar was begon hij steeds moeilijker te lopen en viel hij ook vaak. Via DNA-onderzoek kwamen we erachter dat hij deze ziekte heeft. Inmiddels is hij twaalf jaar en zit hij in een elektrische rolstoel. We hopen hem straks de berg op te trekken. Gelukkig staat hij er zelf positief in.”

Om geld op te halen worden er verschillende actiedagen gehouden. De eerste actie is op 26 augustus in en rondom ‘t Huiken in Elburg.

Hieronder is het interview te beluisteren.